Klantenservice

Verzending & levertijd

Verzending binnen Nederland
Voor binnen Nederland rekenen wij slechts € 2,95 (incl. btw) aan verzendkosten. Dit kan met bestellingen tot 50 gram.
Bestellingen boven de 50 gram worden verzonden via de door u gekozen leverancier.

DHLforyou € 5.50 voor pakket bestellingen boven de 50 gram, met een levertijd van 3-4 werkdagen.
PostNL € 8.05 voor pakket bestellingen boven de 50 gram, met een levertijd van 1-2 werkdagen.

Levertijd
Voor alle bestellingen geldt een levertijd van maximaal 7 werkdagen (mits op voorraad en tenzij anders staat aangegeven bij het artikel). Mocht de maximale levertijd niet gehaald kunnen worden doordat het product tijdelijk niet voorradig is dan zullen wij u altijd vooraf informeren op het door u opgegeven e-mailadres of telefoonnummer.

Retourbeleid

Zichttermijn
Bij de aankoop van producten via iphoneherstellen.nl heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen. Wij betalen dan ook de wettelijk verplichte verzendkosten. De retourkosten zijn voor uw rekening.

Wij vragen u dan ook zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Ten alle tijden ontvangt u uw product in de originele productverpakking in een om doos of voorzien van stevig verpakkingspapier. Mocht u besluiten de producten retour te zenden, zorgt u er dan voor dat wij deze op dezelfde wijze terug ontvangen.  Dit betekent niet schrijven of uw adresetiket plakken op de originele verpakking van het product. Mocht u dit wel doen en wij ontvangen het product hierdoor beschadigd terug, dan zitten hier kosten aan verbonden.
U kunt uw pakket het beste verzekerd en aangetekend terug sturen. Pakketten waar de melding "iPhone" opstaat worden vaak verloren.

Wilt u het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Procedure retourzending
Wanneer u binnen de zichttermijn van 7 dagen uw product retour wilt zenden vragen wij u om dit als volgt te doen:

  1. Stuur een e-mail naar info@iphoneherstellen.nl daarin de volgende gegevens: uw naam en adresgegevens, het factuurnummer van de bestelling en uw bankrekeningnummer waarop wij het aankoopbedrag terug kunnen storten.
  2. Verstuur het product met alle geleverde toebehoren (zover als mogelijk) is in de originele verpakking naar het volgende adres:
  3. Artikelen zoals touchscreens en LCD schermen kunnen uitsluitend in originele verpakking en aangehechte folie geretourneerd worden.

iPhone Herstellen
o.v.v. Retourzending
Abraham van Royenstraat 106
2202 EP Noordwijk ZH

Na ontvangst en controle van uw retourzending sturen wij u per e-mail een ontvangstbevestiging en zullen vervolgens het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen terug op uw rekening storten.

Mocht u verder nog vragen hebben over een retourzending, neemt u dan gerust contact met ons op per e-mail.

Wij proberen zo goed mogelijk bereik te zijn, mocht het niet lukken raden wij u aan gebruik te maken van een voicemail bericht of het gebruik van een emailbericht.

Verzendkosten
Geheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening.


Klachten/opmerkingen

In het geval dat u klachten of opmerkingen heeft over onze producten, de website of de werkwijze van ons bedrijf dan vragen wij u om contact met ons op te nemen per e-mail op info@iphoneherstellen.nl. Wij zullen binnen maximaal 1-3 werkdagen u een reactie per e-mail terug sturen. In de meeste gevallen kunt u direct van ons een antwoord verwachten via de door u opgegeven emailadres.


Privacy Policy

iPhoneherstellen.nl respecteert de privacy van de gebruikers van haar website en draagt zorg voor uiterst zorgvuldige behandeling van alle gegevens die door klanten worden verstrekt. Gegevens van klanten worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van bestellingen.

Indien u een bestelling plaatst bij iPhoneherstellen.nl dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van iPhoneherstellen.nl. iPhoneherstellen.nl verkoopt uw gegevens niet aan derden en stelt uw gegevens uitsluitend ter beschikking aan derden die betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling en onze privacy voorwaarden respecteren.

Door in te loggen op uw persoonlijke account met uw e-mailadres en uw wachtwoord krijgt u toegang tot uw gegevens. U kunt zelf, op elk moment, uw gegevens wijzigen of verwijderen.